Deskundigheid en betrouwbaarheid heeft P. Arts Werken de afgelopen generaties laten groeien naar een omvangrijke organisatie in de sectoren rail en infra.

Met meer dan 25 jaar ervaring weet P. Arts Werken als geen ander het juiste personeel en materiaal bij het werk te plaatsen. Of het nu gaat om kleinschalig werk, zoals bijvoorbeeld grond- en graafwerkzaamheden of een groot project aan het spoor, zoals de volledige vernieuwing van het spoor in ballast en beton. Bekende namen als Strukton, ASSET Rail, Volker, Swietelsky, BAM Infra Rail en Circet weten ons te vinden voor het inzetten van personeel, maar ook voor de inzet van materieel. Hiermee nemen we werk en zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

FLEXIBEL

Eén van onze grootste krachten is dat we flexibel inzetbaar zijn. We bieden innovatieve oplossingen voor iedere werksituatie en zijn 24/7 bereikbaar. We beschikken over een service, die 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar is. We denken mee met de klant en passen ons aan de omstandigheden aan. Dit kan zijn het opschalen van personeel, het aanpassen van onze planning op de opdrachtgever of het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden. We zijn in staat projecten of grotere werken aan te nemen, maar ook werk dat voor een kortere periode loopt vullen wij in.

VAST AANSPREEKPUNT

Bij ons kunt u rekenen op korte communicatielijnen en heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak.
We komen ons woord na en nemen direct initiatief.

MATERIEELPARK

Zakendoen met P. Arts Werken betekent tevens de keuze maken voor een bedrijf dat beschikt over een modern machinepark. Naast goed opgeleide en ervaren medewerkers voorzien wij in een totaalpakket aan materieel voor de railinfra- en grondbouw branche. We bieden diverse machines voor op het spoor, zoals railhogs, railvrachtwagens, flatbags. Maar we beschikken ook over diverse nieuwe graafmachines. Bekijk ons materieelpark.

ERVAREN PERSONEEL

In al onze werkzaamheden werken wij met goed opgeleide, gekwalificeerde en ervaren specialisten die mee- en vooruitdenken. Onze medewerkerspoule bestaat naast een groot aantal vaste medewerkers uit een vaste groep ZZP’ers. Door ons netwerk van vakmensen is het voor ons geen enkel probleem om een groot aantal medewerkers te leveren voor een project. Ons personeel kan ingehuurd worden voor grote en langdurige infra- en spoorprojecten, maar ook voor een calamiteit of storing dezelfde dag of nacht leveren wij monteurs.

CERTIFICERINGEN

P. Arts Werken staat voor kwaliteit en professionaliteit tijdens de werkzaamheden. De eisen van de opdrachtgever staan hierbij centraal. Daarnaast heeft veiligheid op en rondom de werkplek een hoge prioriteit. Wij zijn als bedrijf dan ook VCA** versie 2017/6.0 en NEN-4400 gecertificeerd. Ons bedrijf wordt regelmatig geauditeerd om aan de certificaten te voldoen. Meer informatie over onze certificeringen.