P. Arts Werken is een sterk groeiend bedrijf in zowel de railinfra-, glasvezel- en COAX, grondwerk- als bouwbranche. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Zowel in loondienst als ZZP’ers. Ervaring, motivatie en eventuele diploma’s en certificaten zijn voor ons van belang om te beoordelen of jij de juiste persoon voor het werk bent. P. Arts Werken biedt dynamische functies in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast voorzien we in een prima salaris conform bouw- en spoor CAO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in werken aan het spoor, de bouw of als minigraafmachinist reageer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie via het sollicitatieformulier.

Solliciatieformulier

ERKEND LEERBEDRIJF

Heb jij interesse om ervaring op te doen in de spoorbranche, als grondwerker of in de COAX- en glasvezeltechniek? P. Arts Werken biedt diverse mogelijkheden voor het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.