Wederom invulling project Nearnet in Nijmegen door P. Arts Werken B.V.

Maandagochtend 8 april startte het Nearnet project in Nijmegen. Na een succesvolle samenwerking tussen Telezuid en P. Arts Werken B.V. bij het Nearnet project in Helmond worden de werkzaamheden voortgezet in Nijmegen. In Helmond werd ruim 6,5 kilometer netwerk aangelegd waardoor 60 bedrijfspanden inmiddels voorzien zijn van snel internet van VodafoneZiggo.

Nijmegen
“Door de aanleg van 5,5 kilometer COAX netwerk op het industriegebied ter hoogte van de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen worden 21 bedrijven aangesloten, aldus Paul Arts, Directeur van P. Arts Werken B.V. “Daarnaast treffen we voor 115 adressen de voorbereidingen waardoor mogelijke aansluiting in de toekomst gerealiseerd kan worden”, vult Ad Flipsen, uitvoerder Telecom van Telezuid aan.

De start van de werkzaamheden, die volgens planning voor de bouwvak gereed moeten zijn, werden afgetrapt door Ad Flipsen, uitvoerder Telecom van Telezuid, René Klootwijk, projectbegeleider P. Arts Werken B.V., en Paul Arts, Directeur, van P. Arts Werken B.V.

Een reactie op “Wederom invulling project Nearnet in Nijmegen door P. Arts Werken B.V.

  1. Forex Review zegt:

    Gemeente Nijmegen kiest er bewust voor om dicht bij de mensen te staan. Dit doen we door te investeren in communicatie en inspraak en door samenwerking te zoeken met de burger en het bedrijfsleven. Nijmegen is niet alleen een leuke stad om voor te werken, maar ook om in te wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *