Nieuwe loods voor P. Arts Werken

Aanbouw-nieuwe-loods-p-arts

Nieuwe loods voor P. Arts Werken

Als succesvol en groeiend bedrijf, willen wij onze opdrachtgevers steeds beter en sneller bedienen. Bij P. Arts Werken zoeken we dan ook altijd naar manieren om onze werkprocessen te optimaliseren. Hoe soepeler deze processen lopen, hoe beter wij onze opdrachtgevers van dienst kunnen zijn. Daarom investeren wij graag in nieuwe producten en diensten en bouwen we zelfs nieuwe loodsen.

Bouw van start

Halverwege juni zijn wij gestart met de bouw van een tweede loods op het terrein van P. Arts Werken. De huidige loods aan de Galliërsweg 6B in Oss werd te klein en uitbreiding was noodzakelijk. De afgelopen jaren is het materieelpark van P. Arts Werken gigantisch gegroeid. Daarnaast is het team van P. Arts Werken steeds verder uitgebreid. De nieuwe loods is 550 m2 groot en biedt ruimte voor kantoorruimte, entree, kantine, toiletten, magazijn en opslag.

We vinden het leuk om de ontwikkelingen van onze bouw en voortgang te delen. Ook benieuwd? Bekijk dan onderstaand de foto’s voor een impressie van de eerste werkzaamheden.